Horemans - Sport 82

0-5

Verslag

Vandaag trokken we naar de terreinen van Lentezon Beerse. We moesten het opnemen tegen Fam Horemans en mochten spelen op het knappe kustgrasveld. Vorig seizoen hadden we de mannen nog met een pandoering van 6-0 terug naar Beerse gestuurd. Benieuwd wat het nu ging worden. Voor Sport opnieuw 15 namen op het wedstrijdblad. Zelfs een paar spelers wilden uit zichzelf een keertje passen. In doel begonnen we met Wimmeke omdat Mathias vandaag niet van de partij was. Achteraan Frank , Arne , Glenn en Fabrice. Op het middenveld was er plaats voor Daan , Berten , Seppe , Mats en Zias. Vooraan Robbe. Sport startte gemotiveerd aan de partij en na 2min hadden we eigenlijk al op voorsprong moeten staan. Op een verre voorzet van Glenn gingen zowel de laatste man en de doelman van de thuisploeg onder de bal door. Het leer belandde in de voeten van Robbe die de bal in het lege doel moest trappen. Robbe trapte de bal echter naast (later in de wedstrijd zou hij dit goed maken ). Ongeveer een kwartier was er gespeeld wanneer Sport dan toch op voorsprong kwam. Een knappe actie met veel samenspel van voet tot voet werd al even mooi afgewerkt door Glenn. Zias zorgde voor de laatste doorsteekpas zodat Glenn de bal vanop rechts overhoeks binnen trapte 0-1. Lang moesten we niet wachten op de 0-2. Robbe kreeg veel ruimte en tijd ter hoogte van de grote rechthoek en trapte het leer netjes binnen 0-2. De thuisploeg kon daar heel weinig tegenover zetten in de eerste helft, waar twee beren op het centraal middenveld met Berten en Daan geen ruimte aan de tegenstand gaf, zodat Wimmeke geen enkele bal moest pakken. De volgende actie van Sport zorgde voor de 0-3. Arne rukte mee naar voor en kopte de bal onhoudbaar binnen. Met deze veilige stand gingen we rusten. Tijdens de pauze kwam Philippe en Johnny Gorrens in de ploeg i.p.v. Zias en Fabrice. Zias die trouwens een sterke eerste helft speelde maar voelde zich niet zo goed en had dringend suikers nodig. Het eerste kwartier van de 2de helft draaide het iets minder bij Sport zodat de thuisploeg toch een 2 tal kansen kreeg om de aansluitingstreffer te netten. Wimmeke deed het eigenlijk perfect door telkens knap redding te brengen zodat de 0 nog altijd op het bord bleef bij de thuisploeg. Sport nam de wedstrijd opnieuw in handen en het was Robbe die de 0-4 scoorde . Na een doelpoging van Seppe kwam de bal bij Philippe terecht binnen de zestien, die na een technisch hoogstandje?, de bal inleverde bij Robbe die de bal simpel in doel kon trappen. Met nog zo een dikke 20min te spelen kwamen Oliver en Wannes in de ploeg i.p.v. Robbe en Daan. Sport bleef zich uitleven op het kunstgras en toverde met momenten knappe acties op de mat. Het laatste doelpunt van de wedstrijd kwam van Seppe die opnieuw een sterke wedstrijd speelde. Philippe met een perfecte voorzet naar Seppe, Seppe omspeelde knap de doelman en jaagde de bal hoog tegen de touwen 0-5. Sport bleef de wet van de sterkste dicteren maar scoren werd er in de laatste minuten niet meer gedaan. Een knap resultaat van heel Sport vandaag. Eindstand : 0-5