Harlem 22 - Sport 82

2-5

Verslag

Onze eerste uitwedstrijd van het seizoen speelden we op de Leemshoeve. Harlem 22 was onze tegenstander vandaag. We waren met 14 spelers aanwezig. In doel Mathias , achteraan Frank , Arne , Mats en Philippe. Op het middenveld posteerde de gebroeders Wens , Michael en Oliver. Vooraan het duo Ricardo en Robbe. De eerste kans van de wedstrijd was onmiddellijk voor Sport. De bezoekende doelman redde met de voet. Even later opnieuw een goede aanval van Sport. Oliver met een doorsteekpas naar Robbe. Robbe alleen op doel af en liet de doelman kansloos 0-1. Sport was duidelijk de betere en combineerde met vlagen heel goed. Het duurde wel even voordat de 0-2 op het bord kwam. Deze kwam er na ongeveer 22min spelen. Een strakke hoekschop van Ricardo werd door Frank onhoudbaar in doel gekopt en 0-2. De bezoekers zette daar in heel de eerste helft 1 kans tegenover. De spits van den Harlem vanop rechts alleen op doel af maar Mathias bracht knap redding. Sport daarentegen speelde nog heel wat kansen bij elkaar. Robbe trapte eens van ver een voorzet-schot maar de doelman redde knap. Even later ging Ricardo op wandel, schakelde een man of 3 uit en kwam dan vanop rechts alleen voor de doelman. De keeper was in goede vorm en redde met een beenveeg. Een paar minuten voor de rust kwam dan toch de geruststellende 0-3 op het bord. Opnieuw Ricardo met een goed getrapte hoekschop werd nu door Arne in doel gekopt. Met deze stand trokken we de rust in. Tijdens de rust kwam Arne naar de kant en kwam Johnny in de ploeg. We starten een beetje laks aan de 2de helft en lieten de thuisploeg wat in de wedstrijd komen. Dit resulteerde na een kleine 10min in de aansluitingstreffer. Na flauw verdedigen kwam de spits van den Harlem alleen voor doel en liet Mathias kansloos 1-3. Even later kregen ze terug een mooie kans maar Mathias redde knap in hoekschop. Wimmeke kwam ondertussen Oliver vervangen.  Nu was het echt tijd om de wedstrijd terug in handen te nemen en dat deden we ook. Na een knappe aanval ging Ricardo alleen voor doel komen maar een speler sloeg de bal met de hand weg in de grote rechthoek. Van een zuivere strafschop gesproken. Mats die nog niet had gescoord voor Sport zette zich achter het leer. Hij deed het perfect door de bal naast de paal over de grond in doel te plaatsen en 1-4. De doelman van de thuisploeg bleef zich onderscheiden. Na een knappe trap van Seppe redde hij opnieuw met behulp van de dwarsligger. Even later kwam Daan nog eens voor doel maar zijn poging was te slap om de doelman te verschalken. Onze laatste wissel gebruikten we om Philippe te vervangen door Wannes.  Wat volgde  was een slechte uitworp van Mathias zodat hij even later in de fout moest gaan. De scheidsrechter die nog achter onze laatste man stond ter hoogte van de middencirkel floot strafschop. De bal was nog wel duidelijk buiten de 16meter maar ja… Op zijn gemakske kwam de man in het zwart  naar onze backlijn gewandeld. De strafschop werd feilloos omgezet en 2-4. Sport liet het daar niet bij en scoorde even later knap de 2-5. Ricardo trapte de bal van buiten de 16 meter knap in doel. Er volgde nog een paar kansen voor Sport maar de score wijzigde niet meer. De man die vandaag de meeste meters ( kilometers ) aflegde was duidelijk niet de scheidsrechter met ongeveer 732 meter  op heel de match. Eindstand : 2-5.